Skip to main content
V Posavju 3° C Petek, 27. januar 2023
28.12.2020
09:25
Okvara tovornjaka v Krškem
Foto: ePosavje.com
Od sobote do ponedeljka na 112 dva požara, okvara tovornjaka v Krškem, pomoč reševalcem v Leskovcu v Podborštu, prejšnji teden v Posavju 12 izrednih dogodkov.

Od sobote do ponedeljka na 112

Na avtocestnem postajališču zagorelo osebno vozilo

V nedeljo zvečer, ob 17.52 je bilo, je na avtocestnem postajališču Mokrice - Petrol Obrežje, občina Brežice, gorelo osebno vozilo. Požar so z gasilnimi aparati do prihoda gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Obrežje in Poklicne gasilske enote Krško pogasili prisotni na bencinskem servisu, gasilci PGD Obrežje pa so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in s termovizijsko kamero pregledali vozilo.

Okvara tovornega vozila na krškem mostu

Ob 19.08 so posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško na Tovarniški ulici v Krškem, kjer so zavarovali cestišče in nudili pomoč tovornemu vozilu, ki je zaradi okvare zaprlo cesto.

Prejšnji teden v Posavju 12 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili dvanajst izrednih dogodkov, od tega tri v občini Krško, štiri v občini Brežice in pet v občini Sevnica.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od zadnjega poročanja posredovali 11 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

Nedelja v sevniški občini

Pomoč reševalcem

V nedeljo ob 0.21 so v naselju Leskovec v Podborštu, občina Sevnica, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Šentjanž nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Sevnica pri prenosu obolele osebe iz stanovanjske hiše do reševalnega vozila, ti pa so jo prepeljali v urgentni center brežiške bolnišnice.

Požar delovnega stroja

V nedeljskem popoldnevu, ob 14.28, je v Tržišču zagorel delovni stroj. Gasilci PGD Tržišče in Sevnica so požar pogasili, pregledali območje stroja s termovizijsko kamero in nevtralizirali razlite motorne tekočine.

(eP)

pgd sevnica
sevnica
brežice
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi