Skip to main content
V Posavju 6.1° C Ponedeljek, 5. december 2022
03.06.2020
20:26
Policisti v Dobovi in na Obrežju odkrila tujce
Foto: Policijska uprava Novo mesto
Policisti v Dobovi in na Obrežju v treh primerih odkrili več tujcev, ki so se skrivali na podvozju tovornjakov in vlakov.

Enega so našli na rezervnem kolesu, na osovini pa še dva

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila turških registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila, kjer so na podvozju polpriklopnika na rezervnem kolesu odkrili moškega, ki se je poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Pri nadaljnjem pregledu so policisti našli še dve osebi, ki sta se skrivali na osovini polpriklopnika. Policisti so tri državljane Afganistana so po zaključenem postopku predali hrvaškim policistom.

Fotografije (Foto: Postaja mejne policije Obrežje):

Na podvozju dveh vlakov odkrili pet tujcev

Iranec na podvozju vagona

Policisti Postaje mejne policije Dobova pa so 2. junija med kontrolo tovornega vlaka, ki je na vstop v Slovenijo pripeljal iz Srbije, na podvozju vagona našli državljana Irana, ki se je na ta način poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo.

V noči na sredo odkrili še dva Alžirca in dva Maročana

V noči na sredo so na podvozju tovornega vlaka, ki je prav tako pripeljal iz Srbije, našli še dva državljana Alžirije in dva državljana Maroka, ki so se poskušali izogniti mejni kontroli. Tujce so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Fotografije (Foto: Postaja mejne policije Dobova):

(eP)

državna meja
policija
obrežje
dobova
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja