Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
01.03.2021
19:36
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
V Globokem so policisti ustavili 22-letnika, pošteno opitega so ga pospremili v prostore za streznitev. Varnostnik je v noči na zalotil 27-letnega Španca, ki je v Krškem vlomil v trgovino.

V Globokem pridržali pošteno pijanega 22-letnika

Ohladil se je na policijski postaji

Brežiški policisti so v noči na nedeljo v Globokem zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus vozniku osebnega avtomobila. 22-letni kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,96 miligramov alkohola. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

27-letnega Španca pri kraji zalotil varnostnik

Na Cesti krških žrtev v Krškem se je zgodilo

Krški policisti so bili v noči na soboto obveščeni, da je na Cesti krških žrtev varnostnik pri vlomu zalotil storilca. Takoj so odšli na kraj, 27-letnemu osumljencu, državljanu Španije, odvzeli prostost in ga pridržali.

Razbil steklo prodajaljne, odnesel menjalni denar in šest kap

Policisti so opravili so ogled in ugotovili, da je z lesenim predmetom razbil steklo prodajalne, vstopil v notranjost in odtujil menjalni denar in šest kap. Policisti bodo osumljenca s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

S Skopic se je nekdo odpeljal s sivim passatom

Avto odklenjen, ključi pa v njem

Med soboto in nedeljo je v Dolenjih Skopicah neznanec z dvorišča stanovanjske hiše odtujil osebni avtomobil Volkswagen passat, sive barve, registrskih oznak KKC6-517. "Vozilo je bilo odklenjeno, v njem pa kontaktni ključi," pravijo policisti.

S strehe odnesli žlebove

Škode za okoli 300 evrov

V noči na nedeljo je v Cerkljah ob Krki neznanec s strehe objekta odtujil bakrene žlebove in lastnika oškodoval za 300 evrov.

Na Čatežu prijeli dva Afganitsanca, v Dobovi Albanca

Brežiški policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v noči na nedeljo na Čatežu ob Savi izsledili in prijeli dva državljana Afganistana, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Policisti Postaje mejne policije Dobova so nedeljo v Dobovi prijeli državljana Albanije, ki je prav tako nezakonito prestopil državno mejo.

(eP)

brežice
krško
policija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja