Skip to main content
V Posavju 26.8° C Ponedeljek, 8. avgust 2022
05.10.2021
12:04
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljkovem večeru ni počilo samo med Radno in Logom v sevniški občini, temveč tudi med Smednikom in Zameškim v občini Krško.

Nesreča pri Gmajni

KRŠKO Ob 20.39 sta namreč pri kraju Gmajna v občini Krško trčila traktor in osebno vozilo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih, nudili pomoč pri prenosu poškodovane osebe, s tehničnim posegom izvlekli vozilo, posuli razlite tekočine in počistili vozišče ter nudili pomoč policiji in avtovleki pri nalaganju vozila.

Eno osebo so reševalci prepeljali v brežiško bolnišnico

Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovano osebo odpeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

(12:03) Policisti uradno o nesreči pri Zameškem

Okoli 20.30 se je zgodila prometna nesreča z udeležbo voznice osebnega avtomobila in voznika traktorja v Zameškem na območju Policijske postaje Šentjernej.

Pijana 47-letnica trčila v traktor 28-letnika

Po prvih ugotovitvah policistov je 47-letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje trčila v kmetijski traktor, ki ga je vozil 28-letni voznik.

Policisti bodo napisali obdolžilni predlog

Povzročiteljica, ki se je v nesreči lažje poškodovala, je imela v litru izdihanega zraka 0,80 miligramov alkohola. Policisti bodo zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja