Skip to main content
Ponedeljek, 26. februar 2024
15.06.2022
11:03
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Posavski policisti so imeli med vikendom veliko dela s kolesarji, traktoristi in vozniki.

Kolesarka s poškodovano hrbtenico

Kostanjevica na Krki

V soboto popoldne se je 51-letna kolesarka peljala od Dobrave pri Kostanjevici proti Kostanjevici. Kot pravijo policisti, naj bi v Dobravi želela zaviti levo, pri tem pa jo je od zadaj začela prehitevati 38-letna voznica osebnega avtomobila in trčila vanjo. Kolesarsko so odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima poškodovano hrbtenico.

60-letnik zapeljal v jarek

Velike Malence

V Velikih Malencah se je v nedeljo popoldne v obcestni jarek zvrnil 60-letni kolesar. Pri tem se je lažje poškodoval, policisti pa domnevajo, da je k dogodku pripomogel tudi alkohol – preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,79 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Vinjen 56-letni traktorist zadel avtomobil

Mrtvice

V Mrtvicah se je v soboto popoldne 56-letni traktorist zaletel v osebni avtomobil, parkiran ob cesti. Policisti so ugotovili, da je 56-letnik vozil preblizu desnemu robu in s traktorskim priključkom zadel osebni avtomobil. Vozil je brez vozniškega dovoljenja, odrejeni preizkus alkoholiziranosti pa je pokazal 1,73 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Traktor so mu zasegli in zanj uvedli postopek o prekršku.

Zapeljal v jarek in peš pobegnil

Podgorje pri Sevnični

V soboto zvečer je v Podgorju pri Sevnični 48-letni voznik osebnega avtomobila, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti, zapeljal v jarek, nato pa iz kraja peš pobegnil. Policisti so ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so avto, ki sicer ni njegova last, zasegli. Vse okoliščine primera policisti še preučujejo.

kostanjevica na krki
brežice
sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja