Skip to main content
V Posavju 23.5° C Sreda, 10. avgust 2022
18.06.2021
07:47
Foto: arhiv ePosavje
Zjutraj plaz potegnil na cesto Boštanj - Tržišče, ta je bila dve uri, do 5. ure zjutraj, zaprta. V četrtek zvečer se je v Gornjem Lenartu zgodila nesreča, ko je pes podrl kolesarko.

Cesta do Tržišča dve uri zaprta

Med Boštanjem in Tržiščem je ponoči, okoli 3. ure, potegnil plaz. Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, je bila regionalna cesta neprevozna, oziroma do okoli 5. ure zjutraj zaprta za ves promet.

Promet poteka izmenično enosmerno

"Po odstranitvi dela plazu promet poteka izmenično. Delavci Cestnega podjetja s pomočjo mehanizacije nadaljujejo z odstranjevanjem podrtega drevesa, skal, kamenja in zemljine," dodajajo v sporočilu.

V četrtkovem večeru, ob 19.12, pa je v Gornjem Lenartu prišlo do nesreče, ko se je pes zaletel v kolesarko. Ta je padla in se poškodovala. Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so poškodovano kolesarko oskrbeli na kraju in prepeljali v Urgentni center Brežice.

NMP Krško, rešilec 112

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali devet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

sevnica
ceste
brežice
nmp brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja