Skip to main content
Četrtek, 21. september 2023
15.08.2019
14:11
Foto: arhiv ePosavje
Od sredinega popoldneva so v Brežicah pogrešali Aljaža Zajca. Aljaž se je v petkovem popoldnevu vrnil domov, iskanje so policisti preklicali.

Oblečen je v kratke hlače in majico s kratkimi rokavi

16. avgust 2019

(18:25) Pogrešani se je vrnil domov

Policisti so v petkovem popoldnevu preklicali iskanje od srede pogrešanega Aljaža Zajca. "Danes se je sam vrnil domov," pravijo v sporočilu.

15. avgust 2019

(16:10) Iskalno akcijo so popoldne prekinili, policisti nadaljujejo z iskanjem

Pogrešanega še niso našli

Ob 4.04 so se na območju Brežic z okolico, policistom pri iskanju pogrešane osebe pridružili vodniki reševalnih psov pri Zvezi reševalnih psov Slovenije - Dolenjska in pri Skupini za iskanje pogrešanih oseb v okviru Kinološke zveze Slovenije - skupina 8.

Iskalno akcijo prekinili, policija še naprej zbira podatke

"Iskalno akcijo so prekinili v popoldanskih urah, pogrešane osebe niso našli. Policija še naprej zbira vse podatke o pogrešani osebi," pravijo v sporočilu.


(10:45) Za pomoč prosijo tudi policisti

Nazadnje so ga videli v Brežicah

Svojci so policiste v sredo popoldne obvestili, da pogrešajo 23-letnega Aljaža Zajca iz Stojanskega vrha, nazadnje so ga videli v sredo zjutraj v Brežicah.

Kako ga lahko prepoznate?

Pogrešani Aljaž je visok 183 cm, ima kratko pristrižene temne lase, oblečen pa naj bi bil v kratke hlače črne barve z belimi lisami in majico s kratkimi rokavi. Obut je bil v črne športne copate, pri sebi pa ima najverjetneje dva nahrbtnika, črne in sive barve.

"Aljaž bi se lahko nahajal na območju Posavja"

"Po nekaterih informacijah bi se Aljaž lahko nahajal na območju Posavja," pravijo policisti.

Policisti so takoj pričeli z aktivnostmi, a ga v tem trenutku še niso našli

Policisti so takoj pričeli z aktivnostmi za izsleditev pogrešanega, poteka tudi iskalna akcija, vendar ga do tega trenutka še niso našli. Prosimo vse, ki bi pogrešanega videli ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to takoj sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.


(10:10) Iskalna akcija poteka na območju Brežic

Od četrtkovega jutra iskalna akcija poteka na območju Brežic z okolico, ob 4.04 sta se policistom pri iskanju pogrešane osebe pridružila tudi vodnika reševalnih psov pri ZRPS-Dolenjska.

Prosimo vse, ki bi pogrešanega videli ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to takoj sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

14. avgust 2019

(21:20) S seboj je vzel dva nahrbtnika

"Visok je 183 cm, srednje postave. Oblečen je v črne kratke hlače, majico kratkimi rokavi in obute ima črne športne copate adidas tremi belimi črtami. S seboj je vzel dva nahrbtnika, eden je črne drugi sive barve," pravijo v obvestilu.

(bš)

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi