Skip to main content
Petek, 22. september 2023
29.05.2021
19:52
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
S petka na soboto so brežiške policiste dvakrat klicali iz bolnišnice, ko je pijan pacient razgrajal in ni upošteval ne zdravstenikov, ne policistov. Hrvat v italijanskem avtodomu z romunsko vozniško.

Policiste dvakrat klicali iz bolnice, pijan razgrajal po oddelku

BREŽICE Brežiške policiste so v noči iz petka na soboto dvakrat klicali v splošno bolnišnico Brežice zaradi pijanega pacienta, ki je razgrajal in ob nudenju zdravniške pomoči odrival in žalil zdravstveno osebje.

Zbudil oddelek, pa so ga policisti odpeljali na policijo

Ob prvem prihodu je lepa beseda mesto našla in se je pomiril, zato so ga policisti opozorili. Po njihovem odhodu pa je s kršitvijo nadaljeval, z vpitjem zbudil cel oddelek, zato so ga vklenili in odpeljali na počitek na policijsko postajo.

Dobil bo dva plačilna naloga

Policisti mu bodo napisali še dva plačilna naloga prvega zaradi kršitve javnega reda in miru, drugega pa zaradi neupoštevanja policistovega ukaza, da naj s kršitvijo preneha.

 

Hrvat v italijanskem avtodomu z romunskim vozniškim dovoljenjem

Na mejni prehod za mednarodni promet Obrežje se je zvečer na izstop iz države z avtodomom pripeljal 51-letni državljan Hrvaške. V postopku mejne kontrole so policisti ugotovili, da uporablja ponarejeno romunsko vozniško dovoljenje.

Ostal je brez avtodoma

Policisti so mu avtodom italijanskih registrskih tablic zasegli in ga kazensko ovadili zaradi ponarejene listine, hkrati pa uvedli še postopek o prekršku, ker je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

(eP)

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja