Skip to main content
V Posavju 6.6° C Ponedeljek, 27. marec 2023
08.05.2020
11:00
Tatvina prikolice v Krškem
Foto: Policijska postaja Krško
Policisti Policijske postaje Krško so bili konec aprila obveščeni o tatvini tatvine priklopnega vozila za prevoz delovnih strojev znamke ITAS-PTI, tip 1 0910.

8. MAJ 2020

(10:59) Policisti našli ukradeno prikolico

S pomočjo občanov uspešno preiskali tatvino

Kot pravijo na Policijski upravi Novo mesto, so policisti Policijske postaje Krško prav na podlagi obvestila občanov, ki so opazili objavo v medijih, 5. maja ukradeno prikolico našli v okolici Novega mesta.

Prikolico prebarval, predelal in odstranil oznake

Policisti so osumljencu tatvine prikolico, ki jo je že prebarval, predelal in odstranil identifikacijske oznake, zasegli in nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin. Po zaključeni preiskavi bodo zoper osumljenca na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo. "Za objavo poziva in fotografij se medijem zahvaljujemo," dodajajo policisti.

21. APRIL 2020

V nedeljo zjutraj s traktorjem odpeljali prikolico

Odpeljal je proti Drnovem

KRŠKO Kot pravijo policisti, je po prvih zbranih obvestilih in ugotovitvah do tatvine prišlo v nedeljo, 29. marca nekaj po 8. uri, na Cesti krških žrtev v Krškem. Storilec je priklopno vozilo priklopil na traktor znamke Same, najverjetneje tipa Dorado in odpeljal v smeri proti Drnovem.

Je imel traktorist pomočnika?

Na kraju kaznivega dejanja se je nahajal tudi voznik osebnega avtomobila BMW bele barve, serije 5 ali 3, za katerega sumijo, da je prav tako povezan s tatvino.

Poziv policistov

Imate kaj informacij?

Policisti Policijske postaje Krško pozivajo vse, ki bi o storilcih in o okoliščinah kaznivega dejanja karkoli vedeli, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko 07 49 29 400 ali na številko 113.

(bš)

krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja