Skip to main content
Torek, 26. september 2023
18.06.2021
10:02
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so po prijavi občana prijeli tatova bakrene kritine. V nesreči pri Gornjem Lenartu se je poškodovala 48-letna kolesarka, ko je na cesto pritekel pes.

Občanu ukradla bakreno kritino

KRŠKO Nekaj po 18. uri je občan krške policiste obvestil, da je zalotil dva neznanca, ki sta s strehe objekta odtujila bakreno kritino in jo že naložila v kombinirano vozilo.

Policisti so ju prijeli

Storilca, ki sta lastnika oškodovala za okoli 1500 evrov, sta poskušala peš pobegniti, vendar so ju policisti izsledili in prijeli. Policisti so storilcema, stara sta 31 in 21 let, zasegli ukradene predmete, po zaključeni preiskavi pa ju bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

 

48-letnica padla, ko je na cesto pritekel pes

Policisti Policijske postaje Brežice so bili nekaj po 19. uri obveščeni o padcu kolesarke v Gornjem Lenartu. Po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih so ugotovili, da je 48-letna kolesarka padla, ko je trčila v psa, ki je nenadoma pritekel na cesto.

Ukrepali bodo zoper lastnico psa

"Lažje poškodovano kolesarko so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti bodo ukrepali zoper lastnico psa, ker ga ni imela pod nadzorom,"

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi