Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
06.04.2020
21:01
Policija 113, avtomobil
Foto: ePosavje.com
Brežiški in krški policisti so imeli opravka z dvema pijanima voznikoma. V Brežicah možakar še žalil policiste, 24-letnik v Ravnah pri Zdolah zletel s ceste v drevo.

Pijani 53-letnik zapeljal v jarek

Žalil policiste in dobil še plačilni nalog

BREŽICE V soboto, nekaj pred 21. uro je bilo, se je zgodila prometna nesreča v Brežicah. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 53-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom in s ceste zapeljal v jarek.

Policisti so ga odpeljali v prostore za pridržanje

Povzročitelj nesreče, ki je imel v litru izdihanega zraka 1,16 miligramov alkohola (2,4 g/kg), je med postopkom žalil policiste, zato so mu izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru. Policisti so ga odpeljali v prostore za pridržanje in o vožnji pod vplivom alkohola seznanili sodišče.

24-letnik zapeljal s ceste in trčil v drevo

Alkotest? O, ja.

O prometni nesreči v kraju Ravne pri Zdolah so bili policisti Policijske postaje Krško obveščeni v noči na nedeljo. Policisti so ugotovili, da je 24-letni voznik osebnega avtomobila izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, trčil v drevo in se z vozilom prevrnil.

Mladenič se v nesreči ni poškodoval

Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,71 miligramov alkohola (1,48 g/kg). Policisti bodo zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

(eP)

brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja