Skip to main content
Sobota, 24. februar 2024
08.09.2020
10:36
Sršeni, Perišče
Foto: arhiv PGD Obrežje
Z Regijskega centra za obveščanje Brežice v zadnjih 24 urah sedem nujnih klicev, eno naročilo in več intervencij za gasilce od Loke pri Zidanem Mostu do Bizeljskega.

Iztekala voda, dezinfekcija na Impoljci, prekrivanje strehe

Stari grad

Tako so v ponedeljek ob 7.12 gasilci Poklicne gasilske enote Krško posredovali v naselju Stari grad, kjer je v stanovanjskem objektu iztekala voda, gasilci so zaprli glavni vodovodni ventil.

Impoljca

Ob 11.31 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica opravili dezinfekcijo v Domu za ostarele občane Impoljca. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so porabnikom v naselju Straža pri Raki, občina Krško, pripeljali 5, porabnikom v naselju Premagovce pa 10 m3 pitne vode.

Loka pri Zidanem Mostu, Arnovo selo

Gasilce Prostovoljnega gasilskega društva Loka so na pomoč poklicali ob 17.42, ko so v Loki pri Zidanem Mostu pokrili streho na objektu poškodovanem v neurju. Nekaj minut pozneje so v Arnovem selu gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Obrežje odstranili sršenje gnezdo iz zračnika na strehi stanovanjskega objekta.

Anovec, Bizeljsko

Ob 18.55 pa so v Anovcu, občina Krško, gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdo iz dimnika stanovanjskega objekta.Gasilci PGD Obrežje so bili tudi na delu tudi na Bizeljskem, kjer so sršenje gnezdo odstranili z nadstrešja mrliške vežice.

(eP)

sevnica
krško
pgd sevnica
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja