Skip to main content
V Posavju 3.6° C Petek, 9. december 2022
03.03.2021
10:04
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so v torkovem večeru pridržali 41-letnika. Pobegnil s kraja nesreče, policistom pa je grozil, da jih bo ubil. Čaka ga kazenska ovadba in hitri postopek.

Med Sotelskim in Brestanico povzročil nesrečo in odpeljal naprej

KRŠKO V torkovem večeru, nekaj po 18. uri je bilo, so bili krški policisti obveščeni o prometni nesreči med Sotelskem in Brestanico, kjer naj bi voznik osebnega avtomobila s pripeto prikolico povzročil prometno nesrečo in odpeljal s kraja.

41-letnika našli pri Sotelskem, med postopkom je policistom grozil z ubojem

Policisti so takoj pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev in pobeglega voznika našli pri Sotelskem. Kršitelj je ob prihodu policistov poskušal peš pobegniti, vendar so ga prijeli in obvladali. "Ves čas postopka je 41-letni moški žalil policiste in jim grozil, da jih bo ubil," pravijo policisti.

Odvzeli so mu prostost in ga pridržali, ovadili ga bodo

Kakor pišejo v sporočilu, so osumljencu, ki so ga v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja, odvzeli prostost in ga pridržali. Policisti ga bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, zaradi povzročitve prometne nesreče pa bodo uvedli hitri postopek.

(eP)

krško
policija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja