Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
10.12.2020
10:37
PGE Krško, HTRV
Foto: arhiv ePosavje
V četrtkovem jutru se je na Bregah oglasila sirena z znakom za neposredno nevarnost, nekaj minut pozneje so se čez Krško peljali gasilski tovornjaki.

Požar na Bregah

(7:25) Sirene čez Krško

KRŠKO Nekaj pred 7.30 uro je na Bregah prišlo do požara. Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje, so intervencijo odprli ob 7. uri in 21 minut. Za aktiviranje gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Brege so vklopili sistem javnega alarmiranja z znakom za neposredno nevarnost, iz garaž na Tovarniški ulici v Krškem pa so aktivirali gasilce Poklicne gasilske enote (PGE) Krško.

(7:30) Požar v stanovanjskem objektu

V posebnem obvestilu pravijo, da je na Bregah prišlo do požara v stanovanjskem objektu, pri tem so aktivirali že omenjene gasilce PGD Brege in PGE Krško. Pri aktiviranju gasilskih enot so prožili sireno javnega alarmiranja z znakom za neposredno nevarnost. "Prebivalce prosimo, da upoštevajo navodila pristojnih služb na terenu," dodajajo v sporočilu.

(10:35) Zagorelo je v kletnih prostorih gostinskega lokala

V uradni informaciji z Regijskega centra za obveščanje Brežice pravijo, da je ob 7.21 na Bregah v občini Krško zagorelo v kletnih prostorih gostinskega lokala.

Zaradi počene cevi prečrpali tudi večjo količino vode

"Gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Brege so požar pogasili, s termovizijsko kamero pregledali prostor in ga prezračili ter zaradi počene vodovodne cevi prečrpali večjo količino vode," pravijo v sporočilu.

(eP)

krško
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice