Skip to main content
V Posavju -2.7° C Nedelja, 7. marec 2021
19.02.2021
19:32
Foto: arhiv ePosavje
Na Cesti 4. julija v Krškem je v poznem popoldnevu prišlo do požara, na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o njem obveščeni ob 17. uri in 52 minut.

Cesta 4. julija v Krškem je bila zaprta v Stari vasi

(18:27) Cesta je zaprta zaradi gašenja požara

Na Cesti 4. julija v Krškem je prišlo do požara, iz Tovarniške ulice so z več vozili izvozili krški poklicni gasilci, cesta Krško - Brežice pa je v Stari vasi zaprta za ves promet. Iz smeri Brežic voznike preusmerjajo na železniški prehod in mimo Evrosada na del obvoznice.

(19:04) Gasilci so že v garažah

Krški poklicni gasilci so zaključili z intervencijo v Stari vasi, na Cesti 4. julija v Krškem. S tovornjaki so se vrnili v garaže, Cesta 4. julija pa je znova normalno prevozna.

(19:30) Zagorelo ostrešje stanovanjske hiše

Pogasili okoli 10 m2 goreče strehe ob dimniku

Znanih je več podrobnosti požara na Cesti 4. julija v Krškem. Krški poklicni gasilci so v poročilu za Regijski center za obveščanje Brežice zapisali, da je ob 17.52 na Cesti 4. julija v Krškem gorelo ostrešje enostanovanjske hiše.

Gasilci razkrili del strehe 

"Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Videm ob Savi, ki so ob pomoči domačinov pogasili okoli deset kvadratnih metrov goreče strehe ob dimniku. Gasilci so razkrili del strehe in opravili pregled s termovizijsko kamero. Za sanacijo bo poskrbel lastnik sam. Obveščene so bile pristojne službe," dodajajo v sporočilu.

(eP)

krško
pge krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja