Skip to main content
V Posavju 8.6° C Sreda, 1. december 2021
18.10.2019
10:29
Foto: ePosavje.com
Nekaj pred 21. uro so se čez Krško zaslišale gasilske sirene, krški poklicni gasilci so odhiteli na pomoč proti Velikem Mraševem.

Požar med Križajem in Velikim Mraševim

18. oktober 2019

(07:05) Gorela folija na rastlinjaku

Ob 20.48 je v naselju Malo Mraševo, občina Krško, gorela folija na rastlinjaku. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Malo Mraševo so požar na površini okoli 300 kvadratnih metrov pogasili.

17. oktober 2019

(21:10) Sirene čez Krško

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so dogodek odprli ob 20. uri in 48 minut, krški poklicni gasilci pa so se nato zapeljali iz garažna Tovarniški ulici v Krškem. Kakor je videti iz zgornje fotografije, je bil požar polno razvit, dim in oranžna barva sta se videla tudi iz smeri Krškega.

Mraševo

Po mapi na servisu 112, je dogodek označen na levi strani ceste Križaj - Cerklje ob Krki, kjer sicer ni objektov, so pa večje površine rastlinjakov. Več informacij bo znanih v nadaljevanju četrtkovega večera.

Pridruži se nam na Facebook strani ePosavje.com:

Obvestila in ostale aktivnosti

Voda v Premagovce in Stražo pri Raki

V krški občini so gasilci Poklicne gasilske enote Krško porabnikom v Straži pri Raki pripeljali pet, porabnikom v naselju Premagovce pa deset kubičnih metrov pitne vode, v Regijskem centru za obveščanje Brežice pa so v preteklih 12-ih urah posredovali en poziv za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
pge krško

Pridružite se nam