Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
27.12.2021
14:27
Foto: arhiv ePosavje
Dve minuti pred 12. uro so se čez Krško zaslišale gasilske sirene. Več informacij v nadaljevanju novice.

* Gasilske sirene čez Krško

(13:45) Zagorelo je v avtomehanični delavnici

Ob 11.55 je na ulici Mladinskih delovnih brigad v Leskovcu pri Krškem zagorelo v avtomehanični delavnici. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Leskovec  pri Krškem so zavarovali kraj dogodka, požar pogasili in preprečili širjenje v skladiščni prostor ter prostore prezračili in pregledali s termovizijsko kamero.

Leskovški gasilci so ostali na požarni straži

"Požar ni povzročil večje materialne škode, na požarni straži so ostali gasilci PGD Leskovec pri Krškem," pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

(12:16) Intervencija v Ulici mladinskih delovnih brigad

Kot je razvidno iz servisa sos112, intervencija poteka na Ulici mladinskih delovnih brigad v Leskovcu pri Krškem, kjer je prišlo do požara.

(12:02) Sirene čez Krško

Iz garaž Poklicne gasilske enote Krško na Tovarniški ulici v Krškem so se nekaj pred 12. uro zaslišale gasilske sirene.

V nedeljo požar v Gorjanah

V nedeljo ob 17.01 je sicer na robu občin Krško in Kozje, v Gorjanah prišlo do dimniškega požara - v dimniku stanovanjske hiše so gorele saje. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Podsreda in Kozje so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar, s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika in lastnikom odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

krško
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice