Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
02.11.2021
21:57
Foto: arhiv ePosavje
V občini Brežice so se v torkovem večeru zaslišale gasilske sirene. Na pomoč so gasilci poklicali tudi reševalce.

Požar v občini Brežice

(21:56) Reševalci so eno soebo odpeljali v brežiško bolnišnico

Znanih je več informacij torkovega požara v Gornjem Lenartu. Gasilci iz prostovoljnih gasilskih društev Brežice, Brežice okolica in Spodnja Pohanca so požar v kuhinji stanovanjske hiše pogasili, prezračili prostore in jih pregledali s termovizijsko kamero. Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so poškodovano osebo oskrbeli in jo prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

(18:42) "Požar na stanovanjski hiši"

V nadaljevanju torkovega večera so z Regijskega centra za obveščanje Brežice poslali obvestil o izrednem dogodku. V sporočilu pravijo, da je v Gornjem Lenartu prišlo do požara na stanovanjski hiši. Za aktiviranje gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva Brežice okolica in PGD Spodnja Pohanca so sprožili sirene sistema javnega alamiranja z znakom za neposredno nevarnost.

(18:33) Trebež

Na servisu sos112 so intervencijo odprli ob 18. uri in 6 minut, po videnem na omenjenem servisu je zagorelo v Trebežu, med Gornjim Lenartom in Spodnjo Pohanco. Z Regijskega centra za obveščanje Brežice so v akcijo poslali gasilce okoliških prostovoljnih gasilskih društev.

Več informacij v nadaljevanju večera!

(eP)

brežice
pgd brežice
gasilci

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja