Skip to main content
V Posavju 21.8° C Nedelja, 20. september 2020
06.05.2019
19:50
Foto: PGD Sevnica in PGD Boštanj
Nekaj po 5. uri zjutraj je v Krmelju prišlo do požara v industrijskem objektu, v akciji so gasilci devetih društev, z gasilsko avtolestvijo so na pomoč priskočili tudi krški poklicni gasilci.

Požar v Krmelju

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, je ob 5.10 vkraju Krmelj v sevniški občini prišlo do požara v industrijskem objektu.

Pomoč iz devetih enot

"Posredujejo PGD Krmelj, PGD Sevnica, PGD Tržišče, PGD Šentjanž, PGD Boštanj, PGD Loka, PGD Telče, PGD Veliki Cirnik in PGE Krško," dodajajo v sporočilu.

(15:05) Več uradnih informacij o požaru v Krmelju

Sodelovalo osem društev iz sevniške občine in krški poklicni gasilci

Ob 5.10 je v Krmelju, občina Sevnica, gorel industrijski objekt. Gasilci iz prostovoljnih gasilskih društev Krmelj, Tržišče, Šentjanž, Telče, Veliki Cirnik, Sevnica, Boštanj, Loka in Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, požar s pomočjo avto-lestev pogasili, zaščitili preostali del objekta pred širjenjem požara, s pomočjo delovnega stroja odstranili ostrešje na objektu in s termovizijsko kamero pregledali prostore.

Uničena polovica objekta, delovni stroji in surovine

Na gasilski straži so ostali gasilci PGD Krmelj. Po poročanju servisa 112, je uničena polovica objekta v izmeri 900 kvadratnih metrov, delovni stroji in surovine. "Negativni vplivi na okolje niso zaznani, obveščene so bile pristojne službe," dodajajo v sporočilu.

(eP)

sevnica
krško
pgd sevnica
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja