Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
16.08.2021
19:19
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Nekaj po 15. uri je na avtocesti pred priključkom Novo mesto v smeri Ljubljane prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta dve osebi izgubili življenje. Policisti prosijo za pomoč.

Po prvih ugotovitvah s kraja nesreče je do nesreče prišlo, ko se je osebni avtomobil nekaj metrov za priključkom Novo mesto – zahod, v smeri proti Ljubljani, od zadaj zaletel v tovorno vozilo.

"V osebnem vozilu sta bili dve osebi, ki sta umrli na kraju. Na kraju so policisti, gasilci, reševalci in uslužbenci DARS, poteka ogleda kraja prometne nesreče, da bi ugotovili okoliščine prometne nesreče," dodajajo policisti.

Poziv očividcem nesreče: Pokličite na 113 ali 080-1200

Policisti morebitne očividce prometne nesreče, ki so videli, kako se je prometna nesreča zgodila, prosijo, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

(16:30) Priključek Novo mesto - zahod je zaprt

Priključek Novo mesto – zahod proti Ljubljani je zaprt, promet je urejen po vzporednih cestah. Policisti opozarjajo na možnost naleta, zato naj voznice in vozniki vozijo skrajno previdno, upoštevajo spremenjeno prometno signalizacijo in odredbe policije in uslužbencev DARS.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja