Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
15.09.2022
19:36
Rimš
Foto: ePosavje.com
Policisti pozivajo očividce tragične nesreči v Straži pri Raki, da jim z več informacijami pomagajo pri razjasnitvi tragične nesreče, v kateri sta v sredo umrla peška in motorist.

Poziv očividcem

KRŠKO V Krškem še vedno odmeva sredina popoldanska tragična nesreča, v kateri sta življenje izgubila 79-letna peška in 25-letni motorist. Policisti pravijo, da preiskava okoliščin nesreče še ni zaključena, ob tem pa pozivajo morebitne očividce za več informacij. Policisti tako pozivajo vse, ki so bili v kritičnem času v bližini oziroma se peljali mimo, videli motorista ali peško - ta naj bi bila po informacijah policistov tam z dvema psoma, da se javijo policiji.

Poziv voznici belega avtomobila

Policisti so prišli do podatka, da se je po cesti od Velike vasi proti Raki v tistem času peljal manjši bel avto, ki ga je vozila voznica, po opisu zelo urejena, s frizuro, podobno trajni. Voznico, ki bi se prepoznala, prav tako prosijo, da se javi policiji. 

Pokličite na 113 ali 080 12 00

Ob tem policisti pozivajo vse, ki bi lahko pomagali pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče, da to sporočijo na telefonsko številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Na območju Policijske uprave Novo mesto letos devet smrtnih žrtev

Policisti pravijo, da je do te prometne nesreče letos na območju policijske uprave Novo mesto v prometu umrlo sedem oseb, v enakem lanskem obdobju osem.

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice