Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
04.11.2019
08:09
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so v poprazničnih dneh obravnavali vlome v Jeleniku, Trebežu, Smedniku in Krškem. Na Obrežju so prijeli tujca, ki ga je do policistov pripeljal kar sam voznik avtobusa.

Vlom v Jeleniku, sevniški policisti zasegli avtomobil

Sevniški policisti so v petek popoldne zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil, v petek so vlom prijavili iz Jelenika, kjer so neznanci v zadnjih desetih dneh vlomili v stanovanjsko hišo, jo pregledali in naredili za okoli sto evrov škode.

Vlomi: Trebež, Smednik, Krško

V Trebežu so storilci vlomili v dva objekta in na objektih naredili za okoli tisoč evrov škode. V petek zvečer so krški policisti opravili ogled vloma v stanovanjsko hišo na Smedniku. Storilci so izkoristili kratkotrajno popoldansko odsotnost domačih in vlomili v hišo, pregledali prostore in odnesli nekaj denarja ter družinskega nakita, naredili naj bi za več kot tri tisoč evrov škode.

V soboto vlomili na Stritarjevi in Kajuhovi

V soboto zjutraj so iz Krškega poročali še o dveh vlomih, in sicer na Stritarjevi in Kajuhovi ulici. Skupaj naj bi naredili za vsaj tisoč evrov škode.

V Veliki Dolini in na Mostecu dva Sirijca

V petek zvečer so brežiški policisti v Veliki Dolini prijeli državljana Sirije, ki je v Slovenijo prišel na nezakonit način, še enega pa v noči iz petka na soboto na Mostecu.

Na Obrežju tujec v avtobusu

Še enega državljana Tunizije so pri prijeli na mejnem prehodu za mednarodni promet Obrežje. Tujec se je skrival na avtobusu, ki je pripeljal iz Hrvaške, ter se tako poskušal izmakniti mejni kontroli. Po končanem postopku so tujca, ki ga je do policistov pripeljal kar voznik sam pred začetkom mejne kontrole, izročili hrvaškim policistom.

(eP)

policija
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja