Skip to main content
V Posavju 29.5° C Četrtek, 18. avgust 2022
25.12.2021
16:13
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek so policisti na Obrežju obravnavali dva tujca, ki sta se sprla in prepir končala s poškodovanim avtomobilom enega od njiju. Policisti bodo za oba napisali kazenski ovadbi.

Prepir na Obrežju

Policisti so na mejnem prehodu Obrežje obravnavali dva tujca, ki sta se stepla. Kot so ugotovili, naj bi voznik bošnjaških tablic in voznik švicarskih tablic vozila drug za drugim po avtocesti v smeri Obrežja. Pri tem naj bi si že nekaj gestikulirala, pred mejnim prehodom pa sta se ustavila in gestikulacija udejanila najprej verbalno, nato pa še fizično.

Napadeni je iz avtomobila vzel teleskopsko palico

Policisti pravijo, da je eden od voznikov drugega udaril, slednji pa je vzel iz vozila teleskopsko palico in mu poškodoval vozilo. Nadaljevanje so preprečili policisti, ki bodo oba kazensko ovadili – enega zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe, drugega za poškodovanje tuje stvari.

Avtomobil razbit, varnostne blazine odrte, 53-letnik pa doma

Policisti so s četrtka na petek obravnavali dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lahkimi telesnimi poškodbami. Nekaj po deseti uri zvečer so občani na cesti Krško – Zdole ob cesti opazili razbito vozilo z okrvavljeno notranjostjo in sproženimi varnostnimi blazinami.

Policisti so ugotovili, da je voznik zapeljal s ceste in trčil v drevo, nato pa očitno poškodovan kraj zapustil. 53-letnega voznika so slabo uro po dogodku našli doma, okrvavljenega in poškodovanega ter na kraj poklicali reševalce, ki so ga oskrbeli in s sumom lahkih telesnih poškodb odpeljali v bolnišnico. Policisti so možakarju odredili alkotest, ta je pokazal 0,68 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

V prepiru dve osebi poškodovani

Krški policisti so v noči iz četrtka ne petek v Veliki vasi obravnavali kršitev javnega reda in miru, v kateri sta bili dve osebi lažje poškodovani. Po prvih ugotovitvah je prišlo do prepira med vsaj tremi osebami, pri čemer naj bi eden od trojice preostala dva pošprical s solzilcem in ju porezal z ostrim predmetom, okoliščine dogajanja pa policisti še preverjajo.

(eP)

krško
brežice
policija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja