Skip to main content
Sreda, 21. februar 2024
08.02.2022
18:23
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljkovem večeru je v Brežicah prišlo do pretepa, vročekrvneži so se najprej stepli pred trgovskim centrom, dogajanje pa se je preselilo na bencinsko črpalko.

Pretep v Brežicah

BREŽICE Na Operativno komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto so v ponedeljekovem večeru, neakj pred deveto uro je bilo, dobili več klicev o pretepu pri bencinskem servisu v Brežicah in pred trgovskim centrom, v katerem naj bi bilo udeleženih več oseb. Na kraj so napotili brežiške in krške policiste, na intervenciji so sodelovali tudi policisti vodniki službenih psov in prometni policisti. Po prvih ugotovitvah policistov na ogledu dogodka in po zbranih obvestilih so bile v pretepu poškodovane tri osebe, enemu oškodovancu so razbili avtomobil.

Trije poškodovani

Vse kaže, da se je zgodba začela pred trgovskim centrom. Policisti pravijo, da so tam najprej s sekiro poškodovali osebni avtomobil enega od oškodovancev. Nekaj oseb je pobegnilo do bencinskega servisa, kjer so jih dohiteli trije osumljenci ter začeli pretepati s palicami. Pred prihodom policistov so se sicer razbežali, so pa policisti nekaj minut zatem osumljence in vozilo, v katerem so še bile okrvavljene palice, uporabljene v pretepu, izsledili. Reševalci so tri osebe so zaradi lažjih poškodb v bolnišnico odpeljali z reševalnim vozilom.

Osumljeni več kaznivih dejanj

Policisti nadaljujejo s preiskavo zaradi suma več kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari in ogrožanja z nevarnim predmetom pri pretepu ali prepiru. Osumljenci, ki jih je policija že obravnavala zaradi premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj z elementi nasilja, so stari 15, 16 in 41 let, oškodovanci pa med 14 in 34 let.

brežice
policija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja