Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
04.04.2019
18:09
Foto: arhiv ePosavje
Znano je, zakaj smo v Posavju v četrtkovem popoldnevu slišali sirene. V trčenju osebnega in tovornega vozila štirje poškodovani.

Nesreča pri Boštanju

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje, sta ob 14.02 pri hidroelektrarni Boštanj, v sevniški občini trčili osebni in tovorno vozilo, pri tem pa so se poškodovale štiri osebe.

Na pomoč gasilci

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj dogodka, na vozilih odklopili baterije, nudili pomoč poškodovanim, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in počistili cestišče.

Na pomoč reševalci

Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so po ustrezni oskrbi dve poškodovani osebi prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto in dve v Splošno bolnišnico Trbovlje.

"Obveščene so bile pristojne službe," še dodajajo v sporočilu.

Ob prehitevanju tovornega vozila je 64-letnik zavil desno in najprej trčil v zadnji del priklopnega vozila, potem pa čelno še v avtomobil 18-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Vir: Policijska uprava Novo mesto

25. april 2019

(11:15) Kaj o nesreči pravijo policisti?

Nepravilno prehitevanje Nekaj po 14. uri so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči na cesti med Boštanjem in Radečami, opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo zaradi nepravilnega prehitevanja povzročil 64-letni voznik osebnega avtomobila.

64-letnik zavil v desno Ob prehitevanju tovornega vozila je 64-letnik zavil desno in najprej trčil v zadnji del priklopnega vozila, potem pa čelno še v avtomobil 18-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

66-letnica hudo poškodovana V nesreči se je huje poškodovala 66-letna potnica v vozilu 64-letnega voznika.

Ostali lažje poškodovani Reševalci so v bolnišnico odpeljali tudi povzročitelja, 58-letno potnico iz njegovega vozila in 18-letnega voznika. "Vsi so lažje poškodovani," dodajajo na Policijski upravi Novo mesto.

(eP)

sevnica
nmp sevnica
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja