Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
24.09.2020
13:34
Policija, državna meja
Foto: arhiv ePosavje
Pri Kerinovem Grmu so policisti izsledili 10 tujcev, tatvina goriva na Mrtvicah, v torek policisti ustavili 35-letno Brežičanko, ki so ji vožnjo prepovedali uro predtem.

Na območju Kerinovega Grma izsledili 10 tujcev

Šest državljanov Bangladeša, trije Pakistanci in državljan Mjanmara

KRŠKO Policisti Policijske uprave Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Kerinovega Grma (na območju Policijske postaje Krško) izsledili in prijeli šest državljanov Bangladeša, tri državljane Pakistana in državljana Mjanmara, na območju Brdarcev (na območju Policijske postaje Črnomelj) pa tri državljane Maroka in državljana Alžirije.

Postopki s tujci še niso zaključeni

"Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni," še dodajajo policisti.

Iz delovnega stroja odtujili za okoli 280 litrov hidravličnega olja

Škode za okoli 1500 evrov

Na Mrtvicah na območju Policijske postaje Krško je v noči sredo nekdo vlomil v rezervoar delovnega stroja in iztočil ter odtujil okoli 280 litrov hidravličnega olja, škode je za okoli 1500 evrov.

Policisti v Brežicah ustavili 35-letnico

Eno uro predtem so ji prepovedali nadaljnjo vožnjo

V torek okoli 12. ure so brežiški policisti v Brežicah ustavili 35-letno voznico osebnega avtomobila. Ugotovili so, da gre za voznico, ki ji je bila zaradi kršitev cestno prometnih predpisov uro pred ustavitvijo prepovedana nadaljnja vožnja. Policisti so ji avtomobil Opel astra zasegli in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

(eP)

krško
brežice
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja