Skip to main content
V Posavju -0.3° C Petek, 21. januar 2022
07.04.2019
11:46
Foto: arhiv ePosavje
Krški gasilci, policisti in reševalci so v sobotnem večeru posredovali pri kraju Kržišče, s številke 112 so v zadnjih 12 urah posredovali štiri nujne klice.

Nesreča pri Kržišču, prevrnil se je traktor

Dve osebi so reševalci prepeljali v Novo mesto V sobotnem večeru, ob 19.29 je bilo, se je na cesti v Kržišču, občina Krško, prevrnil kmetijski traktor s pripetim priklopnikom.

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka in posuli razlite motorne tekočine, reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

8. april 2019

(11:05) 47-letnik prehitro v ovinek

O prometni nesreči z udeležbo kmetijskega traktorja so bili krški policisti obveščeni v soboto okoli 19.30. Po prvih ugotovitvah je 47-letni voznik vozil kmetijski traktor s pripeto prikolico, v ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in se prevrnil.

Poškodovana voznika in sopotnik

V nesreči sta se lažje poškodovala voznik in 10-letni potnik, ki je sedel na sedežu za potnika in je bil pripet z varnostnim pasom. "Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo," dodajajo v sporočilu.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja