Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
10.07.2019
10:54
Foto: arhiv ePosavje
Brežiški reševalci so v torek posredovali ob dveh nesrečah - delovni v Piršenbregu in prometni na Malencah. Z 112 v zadnjih 12 urah sedem nujnih pozivov na pomoč.

Pri Piršenbregu nesreča v gozdu, na Malencah v prometu

Delovna nesreča v gozdu

Ob 10.22 so posredovali reševalci nujne medicinske pomoči Brežice v kraju Piršenbreg v občini Brežice, kjer je prišlo do delovne nesreče v gozdu. Reševalci so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice.

Nesreča na Malencah

Dobro uro pozneje, ob 11.46 je bilo, pa reševalci nujne medicinske pomoči Brežice posredovali v kraju Velike Malence v občini Brežice, kjer je osebno vozilo zbilo kolesarja. Reševalci so poškodovano osebo oskrbeli in jo prepeljali v Urgentni center Brežice.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč, v brežiški občini so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pišece porabnikom v Križah pripeljali pet kubičnih metrov pitne vode, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

nmp brežice
brežice
reco brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi