Skip to main content
Petek, 1. december 2023
26.03.2021
09:05
Foto: arhiv ePosavje
V okolici Podbočja v petek motena oskrba z električno energijo, v delu Sevnice pa bodo zaradi poseka dreves postavili cestne zapore.

V petek brez elektrike: Mladje, Dol, Bočje gaj, Brlog

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 26. marca, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadrorništva Krško okolica med 8. in 12. uro na območju transformatorskih postaj Mladje, Dol, Bočje gaj in Brlog.

Posek dreves v Sevnici, zaprte ulice

Občina Sevnica obvešča, da bodo v petek med 7. in 13. uro izvedli popolno zaporo lokalne ceste LC 373011 Kopitarna-NHM-Trg svobode (OŠ) s pločnikom med hišnim številkam NHM 10 in NHM 27, v dolžini 50 metrov. Od sobote do torka pa bo zaprta cesta ŽP-Kvedrova-rondo s pločnikom pri hišni številki Kvedrova cesta 31. Zapori bodo postavili zaradi poseka dreves.

Nujna medicinska pomoč

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

sevnica
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja