Skip to main content
V Posavju 18.9° C Ponedeljek, 27. september 2021
07.09.2020
16:52
Foto: arhiv ePosavje
Policisti na Policijski upravi Novo mesto so imeli med vikendom veliko dela pri nadzoru državne meje, med drugim so v Dobovi v "nasprotni smeri" obravnavali Iranca.

Šutna, Dobova, Mokrice, Ponikve

Pri Šutni odkrili skupino 41 tujcev

Kot pravijo v sporočilu, je vodnik službenega psa v petek, nekaj po enajsti dopoldne, pri Šutni odkril in prijel 39 državljanov Bangladeša in dva državljana Pakistana.

V Dobovi zalotili Iranca, a "v nasprotni smeri"

V soboto dopoldne so policisti na mejnem prehodu za mednarodni železniški promet v Dobovi pri mejni kontroli vlaka, ki je potoval proti Hrvaški, zalotili državljana Irana, za katerega so ugotovili, da so ga slovenski policisti že trikrat obravnavali zaradi nezakonitega prehoda državne meje. V Slovenijo naj bi vstopil izven mejnih prehodov nekje na Primorskem.

Pri Mokricah v nemškem kombiju sedem Irancev in voznika Bolgara

Zvečer so policisti pri Mokricah ustavili kombinirano vozilo nemških tablic, v katerem je bilo sedem državljanov Irana, ki sta jih vozila dva državljana Bolgarije.

Nad Ponikvami prijeli dva Pakistanca

V nedeljo zjutraj so nad Ponikvami brežiški policisti prijeli dva državljana Pakistana. "Postopki s tujci še niso zaključeni," dodajajo na Policijski upravi Novo mesto.

krško
državna meja
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi