Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
29.07.2020
13:07
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so v torek med Velikim Trnom in Smečicami obravnavali nesrečo, brežiški policisti v noči na sredo ustavili nezanesljivo 40-letnico.

59-letnik je vozil po levi strani

Vzrok za nesrečo v nepravilni smeri vožnje

Krški policisti so bili v torek nekaj po 8. uri obveščeni o prometni nesreči na cesti med Velikim Trnom in Smečicam. Policisti so na ogledu kraja nesreče ugotovili, da je nesrečo povzročil 59-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje po levi trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 37-letni voznik.

Povzročitelju so napisali plačilni nalog

Kot pravijo policisti, se je 37-letnik v nesreči lažje poškodoval, povzročitelju pa so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Na Čatežu ob Savi nezanesljiva na cesti

Brežiški policisti so bili v noči na sredo obveščeni o nezanesljivi vožnji voznice osebnega avtomobila na območju Čateža ob Savi. Kršiteljico so izsledili in jih zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus.

Ostala je brez vozniškega dovoljenja

Policisti so 40-letni voznici, ki je imela v litru izdihanega zraka 0,75 miligramov alkohola, odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

(eP)

brežice
krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi