Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
30.04.2022
11:49
Foto: arhiv ePosavje
V petek opoldne sta na cesti Boštanj-Vrhovo trčili vozili. V nesreči so bile udeležene tri osebe, ki so jih reševalci preventivno prepeljali v ZD Sevnica, eno od njih pa nato še na brežiško urgenco.

Prometna nesreča na cesti Boštanj-Vrhovo

V petek ob 11.59 sta na cesti Boštanj–Vrhovo v občini Sevnica trčili osebni vozili, so sporočili z Regijskega centra za obveščanje Brežice. "Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih, odstranili vozili s cestišča, oskrbeli ponesrečenega do prihoda reševalcev in ga prenesli v reševalno vozilo. Po razlitih motornih tekočinah so posuli vpojna sredstva, očistili cestišče ter nudili pomoč policiji in vlečni službi pri nalaganju vozil. Reševalci NMP Sevnica so tri osebe prepeljali v Zdravstveni dom Sevnica in jih preventivno pregledali ter eno od njih prepeljali v Urgenco Brežice. Cesta je bila zaprta za ves promet."

Iz osebnega vozila iztekalo motorno olje

Kot še dodajajo v sporočilu, je v petek ob 9.18 na Cesti prvih borcev v Brežicah iztekalo motorno olje iz osebnega vozila in onesnažilo okoli pet kvadratnih metrov parkirišča. Posredovali so krški poklicni gasilci, ki so po izteklem motornem olju posuli vpojna sredstva in očistili kraj onesnaženja.

(ReCO Brežice, eP)

sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja