Skip to main content
V Posavju 4.4° C Četrtek, 8. december 2022
11.10.2021
13:14
Foto: arhiv ePosavje
Pijani 23-letnik v nedeljo v Krškem najprej razgrajal v stanovanju in nato še v gostinskem lokalu.

Pijan 23-letnik razgrajal v stanovanju in lokalu

Policisti Policijske postaje Krško so v nedeljo nekaj pred 14. uro prejeli več klicev na pomoč s Ceste krških žrtev, kjer naj bi pijan moški razgrajal in razbijal inventar v stanovanju, kasneje pa kršil javni red in mir tudi v gostinskem lokalu.

Odpeljali so ga na hladno

Policisti so takoj po prijavi odšli na kraj, vzpostavili javni red in mir, 23-letnega kršitelja, ki je bil pod vplivom alkohola, obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.

Pri nadzoru meje izsledili 22 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje med petkom in ponedeljkom na območju Policijske uprave Novo mesto izsledili 22 tujcev. 

Od teh 22 tujcev so na območju Policijske postaje Brežice na Veliki Dolini izsledili in prijeli dva državljana Irana, na območju Policijske postaje Črnomelj v Ziljah 12 državljanov Afganistana, v Butoraju štiri državljane Afganistana in v Preloki dva državljana Afganistana, na območju Policijske postaje Metlika pa so pri Rosalnicah prijeli še dva državljana Kosova.

Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

V Kostanjevici na Krki pogrešajo zunanjo enoto toplotne črpalke

Policisti so bili med vikendom obveščeni, da je okolici Kostanjevice na Krki nekdo z dvorišča stanovanjske hiše odtujil zunanjo enoto toplotne črpalke. Policisti pravijo, da so neznanci lastnico oškodovali za 3.000 evrov.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja