Skip to main content
Četrtek, 1. junij 2023
19.07.2022
07:53
Foto: arhiv ePosavje
Krški poklicni gasilci so v ponedeljek v ulici Pod Goro rešili mačka, v noči na torek so posredovali v Kerinovem Grmu, gasilci pa so bili na delu tudi v Kostanjevici na Krki. Tam je zagorela omarica.

Ponedeljek v Posavju

Rešili mačka

V ponedeljek ob 13.27 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško v naselju Pod goro v Krškem iz obcestnaga jaška s tehničnim posegom rešili mačka.

Zagorela elektro omarica

Ob 21.27 je na Hmeljski cesti v Kostanjevici na Krki zagorela elektro omarica na stanovanjskem objektu. Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kostanjevica na Krki in Prekopa, ki so požar pogasili in objekt pregledali s termovizijsko kamero, dežurni delavec Elektra Celje je odklopil elektriko.

Požar v naravi

V noči na torek, ob 0.27 je bilo, je v bližini naselja Kerinov grm v občini Krško zagorelo grmičevje in dve odsluženi vozili. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so požar pogasili.

Kje ne bo elektrike?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 11. in 14.30 uro na območju transformatorske postaje Veliki Podlog 2 in na področju nadzorništva Brežice med 10. in 14. uro na območju transformatorske postaje Mali vrh Dobrava.

Enajst pozivov za nujno pomoč

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

krško
kostanjevica na krki
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi