Skip to main content
V Posavju 18.9° C Ponedeljek, 27. september 2021
23.04.2021
13:38
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Kot so sporočili z Operativno - komunikacijskega centra Policijske uprave Celje, so imeli policisti v četrtek v Slovenj Gradcu opravka s 23-letnikom v Audiju krških registrskih oznak.

S krškimi tablicami divjal po Slovenj Gradcu

SLOVENJ GRADEC Na območju Policijske postaje Slovenj Gradec so policisti v četrtek popoldne obravnavali voznika osebnega vozila znamke Audi, črne barve, registrskih številk KK HP-582 ki je v mestu Slovenj Gradec z objestno vožnjo ogrožal ostale udeležence v cestnem prometu ter na koncu tudi povzročil prometno nesrečo z materialno škodo.

Policisti pozivajo priče, da se jim oglasijo

Slovenjegraški policisti naprošajo vse priče, ki so bile včeraj med 17.15 in 17.20 uro zaradi nevarne vožnje omenjenega voznika ogrožene, še posebej voznika osebnega avtomobila bele barve, ki je na Iršičevi ulici s prisebno vožnjo preprečil prometno nesrečo, da se javijo na Policijsko postajo Slovenj Gradec ali pokličejo na 113.

Avtomobil so mu zasegli, napisali bodo kazensko ovadbo

Policisti bodo zoper 23-letnega voznika, državljanja Bosne in Hercegovine, napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje nevarne vožnje po 324/I. členu Kazenskega zakonika Republike Slovneije, so mu pa zasegli tudi avtomobil.

(eP)

krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja