Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
03.02.2020
21:07
Foto: arhiv ePosavje
Gasilci, policisti in reševalci so v ponedeljkovem popoldnevu posredovali nad Gornjim Pijavškim, kjer je v kombi priletelo drevo, tri osebe pa so se pri tem poškodovale.

Tri osebe poškodovane med Pijavškim in Srednjim Artom

S pobočja je priletelo drevo

Kot pravijo v sporočilu, je ob 16.12 v bližini naselja Gorenje Dole, med Gornjim Pijavškim in Spodnjim Artom v občini Krško, v kombinirano vozilo iz pobočja priletelo drevo, pri tem pa so se poškodovale tri osebe.

Dve so odpeljali v Brežice, eno v Novo mesto

Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovane osebe oskrbeli in eno osebo prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, dve osebi pa v Splošno bolnišnico Brežice.

Eno osebo so morali iz vozila rešiti s tehničnim posegom

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, odklopili akomulator na vozilu, posuli iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih.

Cesta je bila zaprta za ves promet

Gasilci so še zavarovali ostala drevesa na pobočju, osvetlili kraj dogodka, očistili cestišče in nudili pomoč avto vleki pri nalaganju vozila. "Cesta je bila zaprta za ves promet," dodajajo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

Gorenje Dole v občini Krško:

Gasilci in reševalci zgodaj popoldne v Brestanici

Ob 12.30 so na Cesti prvih borcev v Brestanici, občina Krško, gasilci Poklicne gasilske enote Krško nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Krško pri prenosu obolele osebe.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
nmp krško
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja