Skip to main content
V Posavju 5.1° C Četrtek, 25. 2024
08.03.2021
08:43
NMP Krško, rešilec 112
Foto: arhiv ePosavje
Prejšnji teden so v Posavju obravnavali 20 izrednih dogodkov, najvče v občini Krško (7). V nedeljo zvečer pri Velikem Podlogu poškodovana voznica.

Nesreča v Velikem Podlogu

Poškodovano voznico so prepeljali v brežiško bolnišnico

Ob 21.11 se je na cesti Drnovo - Križaj v naselju Veliki Podlog, občina Krško, občanka prevrnila z osebnim vozilom. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče ter odklopili akumulator. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovano voznico oskrbeli na kraju in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

18 pozivov za nujno medicinsko pomoč

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka popoldne do ponedeljka zjutraj posredovali 18 pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

Prve sobote v mesecu zaprto parkirišče za HTC v Sevnici

KŠTM, Javni zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Sevnica, ki organizira "Sejem v Sevnici", obvešča o kratkotrajni, popolni zapori prometa na odseku lokalne ceste, št. 373051 Ajdovec- Cesta na Dobravo-rondo, od km 0+050 do km 0+150, parkirišča za HTC v Sevnici ter platoja pred OŠ in uporabo javne površine s parc. štev 493/8, 493/20, 506/3, 514 in 1515/1, vse k.o. 1379 Sevnica, še 3. aprila, 1. maja, 5. junija, 3. julija, 7. avgusta, 4. septembra, 2. oktobra, 6. novembra in 4. decembra v času od 5. do 13. ure.

Prejšnji teden v Posavju 20 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili dvajset izrednih dogodkov, od tega pet v občini Brežice, dva v občini Kostanjevica na Krki, sedem v občini Krško in šest v občini Sevnica.

Kje v ponedeljek ne bo električne energije?

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Cerina Straža nizkonapetostni izvod Ošterbenk med 8.30 in 13. uro.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi