Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
16.05.2022
22:01
Foto: arhiv ePosavje
Na območju vodovodnega sistema Senovo - Brestanica je bila v ponedeljkovem večeru zaradi okvare prekinjena oskrba s pitno vodo.

Vodovodni sistem Senovo - Brestanica

KRŠKO Kot pravijo v družbi Kostak, d. d., je na vodovodnem sistemu Senovo-Brestanica prišlo do okvare, zaradi česar je na tem območju prekinjena oskrba s pitno vodo. "Okvaro odpravljamo in vas prosimo za razumevanje," so v ponedeljkovem večeru zapisali v sporočilu.

Napako so odpravili 

Ob tem se lahko zaradi zapiranja vodovodnega sistema in nihanja tlakov v cevovodu pojavi bela obarvanost pitne vode, ki je posledica raztopljenega zraka v vodi. "Pojavi se lahko tudi obarvanost oziroma motnost vode. Priporočamo, da v obeh primerih odstranite mrežice na pipi in vodo dobro iztočite. Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 07 48 17 225," še sporočajo.

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da je ob 20.56 na Senovem v občini Krško prišlo do okvare na vodovodnem sistemu Senovo-Brestanica, zaradi česar je bila prekinjena oskrba s pitno vodo. Okvaro so odpravili delavci podjetja Kostak Krško.

pitna voda
obvestila
krško
brestanica
kostak krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja