Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
06.04.2020
20:12
PGD Sevnica, dezinfikacija, 2. april 2020
Foto: PGD Sevnica
Sevniški gasilci znova v akciji sredi Sevnice, krški gasilci popoldne pri Malem Mraševem, kjer je bilo na cesti razlito gorivo.

Sevniški gasilci znova v akciji

Ob 9.24 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica opravili dezinfekcijo javnih površin na območju HTC, tržnice in Športnega doma v Sevnici na površini okoli 2000 kvadratnih metrov.

Našli topovsko granato

Ob 14.51 sta v naselju Podsreda, občina Kozje, pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Zahodno-Štajerske regije odstranila in do uničenja shranila na varno najdeno topovsko granato kalibra 75 milimetrov, mase 6,8 kilogramov, nemške izdelave iz druge svetovne vojne.

Gorivo na cesti

Ob 16.55 je na cestnem odseku Kostanjevica – Veliko Mraševo pri naselju Malo Mraševo, občina Krško, iz traktorja iztekalo pogonsko gorivo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so očistili madež na vozišču v dolžini 400 metrov.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto smo posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

sevnica
krško
pgd sevnica
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi