Skip to main content
V Posavju 5.8° C Sreda, 24. 2024
01.07.2019
22:31
Foto: ePosavje.com
Nekaj pred 21.30 uro so se čez Krško zaslišale številne gasilske sirene. Zvok je ugasnil na Vidmu, na Cesti 4. julija, gasilci so posredovali v Hotelu City. Fotografije v nadaljevanju novice.

Pridruži se nam na Facebook strani Kronika v Posavju

Krški poklicni gasilci pri Hotelu City na Vidmu

KRŠKO Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, so bili o dogodku na strehi Hotela City v Krškem obveščeni ob 21. uri in 29 minut. Iz garaž na Tovarniški ulici so s hitrim reševalnim vozilom, avtolestvijo in avtocisterno izvozili krški poklicni gasilci.

Zagorelo je na zunanji enoti klimatske naprave

Kot pravijo v obvestilu, so ob 21.29 posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško v hotelu City Krško, kjer je prišlo do požara na zunanji enoti klimatske naprave na strehi objekta.

Gasilci so požar pogasili in objekt pregledali

"Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili električno napeljavo, pogasili požar in objekt pregledali s termovizijsko kamero, o dogodku pa so bile obveščene pristojne službe," dodajajo v sporočilu.

"Videli smo samo oblak dima"

Kot so povedali očividci - tuljenje siren je v toplem prvem julijskem ponedeljku na krške ulice zvabilo več opazovalcev - so s strehe hotela videli oblak dima, ki se je dvignil v nebo. Pa so prišli poklicni gasilci, postavili avtolestev, stopili na streho hotela, pogasili, pregledali in nekaj minut po 22. uri zapeljali tovornjake nazaj v garažo.

(bš)

krško
pge krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi