Skip to main content
V Posavju 26.3° C Četrtek, 29. julij 2021
23.07.2019
21:35
Foto: arhiv ePosavje
Nekaj minut po 21.30 uri so se čez Krško zaslišale sirene. Kaj in kje se je zgodilo? Več v nadaljevanju zapisa.

Nesreča med Križajem in Velikim Mraševim

(21:35) Prometna nesreča

KRŠKO Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, so bili ob 21.31 uri obveščeni o prometni nesreči v krški občini. Nesreča se je zgodila na cesti med Križajem in Velikim Mraševim. Več informacij bo znanih v nadaljevanju torkovega večera.

24. julij

(07:20) Dve osebi poškodovani

Gasilci, reševalci in policisti

Ob 21.31 sta na relaciji Malo Mraševo-Veliko Mraševo, občina Krško, trčila kolesar in osebno vozilo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili baterijo na vozilu, očistili motorne tekočine, nudili pomoč avto vleki in razsvetlili kraj dogodka.

Nesreča v Malem Mraševem

Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so dve poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice.

(11:30) Kaj o nesreči pravijo policisti?

40-letnik oplazil 57-letnega kolesarja

Okoli 21.30 se je zgodila prometna nesreča na cesti med naseljema Križaj in Veliko Mraševo. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 40-letni voznik osebnega avtomobila vozil po regionalni cesti proti Velikem Mraševem in z vozilom oplazil 57-letnega kolesarja.

Kolesar v temnih oblačih in na kolesu brez luči

Kolesar, ki je bil v temnih oblačilih in kolesu ni imel luči, je po trčenju padel in se lažje poškodoval, voznik osebnega avtomobila, ki med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, pa je zapeljal s ceste in se z vozilom prevrnil.

40-letnik ni bil pripet z varnostnim pasom

Reševalci so oba udeleženca nesreče odpeljali v bolnišnico, voznik osebnega avtomobila se je v nesreči hudo poškodoval. "Policisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem odgovornosti za povzročitev prometne nesreče," dodajajo v sporočilu.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja