Skip to main content
V Posavju -1.1° C Sreda, 8. februar 2023
21.10.2021
10:19
Foto: arhiv ePosavje
Na avtocesti pri Smedniku se je v četrtkovem jutru zgodila še ena prometna nesreča, v trčenju osebnega in tovornega vozila jo se slabše "odnesel" voznik osebnega vozila.

Sreda in četrtek v Posavju

Brežiški gasilci na Malem Vrhu

V sredo zvečer, ob 19.47 je bilo, so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Brežice na Malem Vrhu v občini Brežice s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanjske hiše.

Nesreča na avtocesti pri Smedniku

Zjutraj pa je na avtocesti Dobruška vas - Drnovo, po sredini popoldanski nesreči, prišlo še do ene nesreče. Ob 5.06 sta namreč pri Smedniku v občini Krško trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

(10:18) Silovito trčenje v zadnji del tovornjaka

Policisti so bili nekaj po 5. uri bili obveščeni o prometni nesreči na avtocesti pri Zalokah. Po prvih ugotovitvah policistov Postaje prometne policije Novo mesto je 36-letni voznik osebnega avtomobila silovito trčil v zadnji del tovornega vozila srbskih registrskih oznak, ki je s pospeševalnega zapeljal na desni prometni pas.

"Po prvih informacijah gre za lažje poškodbe"

Reševalci so 36-letnega voznika oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, po prvih informacijah gre za lažje poškodbe. "Okoliščine nesreče policisti še preverjajo," pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

pge krško
nmp krško
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja