Skip to main content
V Posavju 6° C Petek, 3. februar 2023
29.12.2019
17:05
Foto: arhiv ePosavje
Posavski policisti so imeli zanimive božične praznike. Brežiški so morali posredovati dvakrat zaradi 33-letnika, 49-letnici so pri Drnovem napisali plačilni nalog, v Sevnici sta se sprla ribiča.

Petarde v Artičah, spor dveh ribičev v Sevnici

20 različnih drugih dogodkov s področja javnega reda in miru

Policisti so zaradi prijav kršitev javnega reda in miru posredovali v 22 primerih, skupaj pa obravnavali še 20 različnih drugih dogodkov s področja javnega reda in miru.

Mladiči s petardami, 16-letnik se je vpisal v policijske zabeležke

Tako so v torek nekaj pred polnočjo brežiški policisti skupini mladih v Artičah zasegli 89 petard, piratk in megic. Nekaj so jih pred tem že odvrgli, kar je tudi vzpodbudilo ukrepanje policije zaradi motečih pokov, za 16-letnega lastnika petard so uvedli postopek o prekršku.

33-letnik razgrajal v Brežicah, policisti dvakrat v akciji

Policisti so v torek 33-letnemu razgrajaču v lokalu v Brežicah, zaradi vpitja, razgrajanja in razbijanja napisali plačilni nalog. So pa morali policisti čez nekaj časa posredovati še na njegovem domu, saj je razgrajal in razbija tudi doma. In ker se ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, so ga policisti pridržali.

49-letnici napihali plačilni nalog

V sredo popoldne so krški policisti posredovali v naselju blizu Drnovega zaradi prijave kršitve javnega reda in miru ter 49-letni kršiteljici napisali plačilni nalog.

Ribiča sta se sporekla

V četrtek popoldne, okoli pol tretje je bilo, so sevniški policisti na Savski cesti reševali spor med dvema ribičema zardi klopce za lovljenje rib. Kot pravijo v sporočilu, so spor rešili brez kaznovalnega ukrepanja.

(eP)

sevnica
krško
brežice
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi