Skip to main content
Petek, 12. april 2024
29.01.2021
15:06
Foto: ePosavje
Srb (36) na izstop iz države pripeljal v opitem stanju, pa so mu policisti odvzeli prostost in ga prepeljali na treznjenje. V srbskem tovornjaku so našli dva Afganistanca.

36-letni pijan pripeljal na Obrežje

Iz Švice proti Srbiji

Na mejni prehod Obrežje je v četrtek okoli 22. ure na izstop iz Slovenije pripeljal voznik osebnega avtomobila Audi A4. Policisti so ugotovili, da gre za 36-letnega državljana Srbije, ki je pripotoval iz Švice, kjer ima urejeno začasno bivanje. Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti so mu odredili preizkus, v litru izdihanega zraka 1,20 miligramov alkohola.

Poskrbeli so tudi za njegovega psa

Policisti so vozniku odvzeli prostost, ga odpeljali v prostore za pridržanje, v petek pa ga bodo privedli v postopek pred pristojno sodišče. Ob tem so poskrbeli tudi za ustrezno namestitev psa pasme Rottweiler, ki ga je kršitelj prevažal v avtomobilu.

V srbskem tovornjaku dva Afganistanca

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med kontrolo tovornega vozila srbskih registrskih oznak odkrili dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujca po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

brežice
državna meja
obrežje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja