Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
02.02.2022
12:22
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so Srba, ki je prišel v državo na nezakonit način, vrnili na Hrvaško. V nesreči v Krškem poškodovana 57-letnik in 24-letnica.

24-letnik prevažal možakarja brez dokumentov

Brežiški policisti so zvečer v Čatežu ob Savo ustavili osebni avtomobil, ki ga je vozil 24-letni državljan Srbije. V vozilu je imel sopotnika iz Srbije, za katerega so policisti ugotovili, da je peš prestopil državno mejo v bližini mejnega prehoda Slovenska vas. Pri sebi ni imel dokumentov, saj naj bi jih izgubil na Hrvaškem in njuna pot proti Ljubljani se je tako končala hitro.

Enega so oglobili, drugega pa vrnili na Hrvaško

Policisti so voznika osebnega avtomobila oglobili, 46-letnika, ki je mejo prestopil na nedovoljen način, pa so izročili hrvaški policiji.

Policija, avtomobil, 113

237 klicev na 113

Policisti so na številko 113 prejeli 237 klicev, od tega je bilo 48 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

57-letnik izsilil prednost 24-letnici

Policisti so obravnavali devet prometnih nesreč, od tega eno z lažjimi poškodbami. V Krškem sta popoldne trčili dve vozili, po prvih ugotovitvah je 57-letni voznik osebnega avtomobila izsilil prednost 24-letni voznici in prišlo je do nesreče. Policisti prisotnosti alkohola niso ugotovili, voznica in njega sopotnica pa sta se v nesreči lažje poškodovali.

(eP)

policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja