Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
18.10.2021
10:19
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V nedeljo zjutraj je sredi Dolenje vasi 23-letnik zaspal za volanom. Krški policisti so imeli v nedeljo opravka tudi s pijanim Kostanjevičanom.

V nedeljo zjutraj zaspal sredi Dolenje vasi

V nedeljo zjutraj, okoli 5.30 je bilo, ko so policiste Policijske postaje Krško obvestili o nevarnem ravnanju voznika osebnega avtomobila, ki naj bi v Dolenji vasi vozilo ustavil sredi ceste in ogrožal druge udeležence v prometu.

Omagal in zaspal v vozilu

Policisti so se takoj odzvali in ugotovili, da je 23-letni kršitelj zaradi opitosti omagal in zaspal v vozilu. V litru izdihanega zraka je imel 0,82 miligramov alkohola. O kršitvah bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Ustavili so ga zaradi nezanesljive vožnje

Policisti Policijske postaje Krško so v nedeljo ob 15. uri v Kostanjevici na Krki zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da ima kršitelj v litru izdihanega zraka 0,96 miligramov alkohola, pred ustavitvijo pa je prav tako v Kostanjevici na Krki zaradi nepravilne strani in smeri vožnje povzročil prometno nesrečo.

Alkotest je domneve potrdil

Policisti so ga izločili iz prometa, mu odvzeli vozniško dovoljenje, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

(eP)

krško
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja