Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
04.05.2021
14:51
Policija, državna meja
Foto: arhiv ePosavje
V Krškem ukradla oblačila in obutev, policisti so ju prijeli na Drnovem. V Leskovcu pri Krškem pogrešajo 16 platišč, žaromete in volan z varnostno blazino, v Artičah pogrešajo šest akumulatorjev.

V Krškem ukradla oblačila in obutev, prijeli so ju na Drnovem

Policiste Policijske postaje Krško so popoldne poklicali na pomoč iz prodajalne v Krškem, kjer naj bi neznanca odtujila več kosov oblačil in obutve in pobegnili. "Takoj so se odzvali in na podlagi opisa v Drnovem pobegla tatova izsledili in prijeli," pravijo v sporočilu.

Ovadili ju bodo

Policisti so mladoletnikoma zasegli ukradene predmete in nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin, ju pa bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Z dvorišča odnesli šest baterij

Z dvorišča gospodarskega objekta v Artičah na območju Brežic je nekdo odtujil šest akumulatorskih baterij in lastnika oškodoval za 500 evrov.

Policija 113, avtomobil

Z avtomobila odšraufal štiri platišča in žaromete

V Leskovcu pri Krškem je med 27. aprilom in 3. majem nekdo na parkirnem prostoru poslovnega objekta z osebnega avtomobila odmontiral in odtujil štiri platišča s pnevmatikami in prednje žaromete.

S parkirišča odnesel še 12 platišč in iz avtomobila odnesel volan z airbagom

Kot pravijo policisti, je s parkirnega prostora odtujil še 12 platišč s pnevmatikami za različna vozila in vlomil v avtomobil ter odtujil volanski obroč z varnostno blazino. Po prvih ocenah je povzročil za okoli 13.500 evrov premoženjske škode.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi