Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
26.05.2020
14:17
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški policisti so bili obveščeni o vlomu v nenaseljeno hišo na Florjanski, krški so v Reštanju obravnavali tatvino motorja APN 4, na Drnovem pogrešajo kolo, tri tatiče pa je pregnal varnostnik.

Policisti o vlomih in tatvinah

Vlom v hišo na Florjanski ulici v Sevnici

Sevniški policisti so obravnavali vlom v nenaseljeno hišo na Florjanski ulici. Policisti pravijo, da so storilci verjetno med vikendom vlomili skozi vrata in pregledali prostore in kot kaže, niso nič odnesli.

Pripeljala se je s kolesom, odpeljal se je nekdo drug

Na Drnovem so neznanci nekaj pred četrto popoldne na njivi ukradli kolo, s katerim se je oškodovanka pripeljala na njivo. Ker je bila na drugi strani njive, tatvine ni opazila, dokler ni zaključila z delom in se je hotela odpeljati domov. Policisti pravijo, da gre za starejše svetlo zeleno žensko kolo.

Na Reštanju pogrešajo "štirko", je kdo videl moder kombi?

Krške policisti so zvečer klicali na Reštanj, kje so jim prijavili, da so že dan prej neznanci odpeljali starejše kolo z motorjem Tomos, APN 4, rdeče barve, brez registrskih tablic. Pred tem so v bližini opazili moder kombi.

Ko jih je zalotil varnostnik, so pijačo raje pustili in zbežali

V krškem Lidlu so zvečer trije storilci pograbili dva zaboja pijače Monster, v vrednosti nekaj več kot 60 evrov, in ju želeli odnesti brez plačila. Pri tem jih je zalotil varnostnik, nakar so storilci pijačo raje pustili in zbežali pred prihodom policistov.

(eP)

krško
sevnica
brežice
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja