Skip to main content
V Posavju 11.3° C Petek, 7. maj 2021
21.04.2020
11:36
Foto: arhiv ePosavje
Nekaj po 9. uri so se čez Krško zaslišale gasilske sirene. Kaj in kje se je zgodilo? Več spremljamo v nadaljevanju novice.

Nesreča med Globokim in Dednjo vasjo

Traktorist in voznik osebnega vozila

BREŽICE Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili nekaj pred 9. uro obveščeni o prometni nesreči med Globokim in Dednjo vasjo v občini Brežice.

Traktor v jarku

Kot pravijo v obvestilu, je ob 8.56 prišlo do prometne nesreče na relaciji ceste Globoko–Pišece, občina Brežice, v kateri sta bila udeležena traktorist in voznik osebnega vozila. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, pomagali pri izvleki traktorja skupaj z gradbeno mehanizacijo iz obcestnega jarka in nudili pomoč pri nakladanju traktorja vlečni službi.

Traktorista so odpeljali v brežiško bolnišnico

Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so lažje poškodovanega traktorista na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

27-letnik v izogib trčenju zapeljal s ceste v jarek

Brežiški policisti so bili ob 8.28 obveščeni o prometni nesreči na cesti med Pišecami in Globokim. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 27-letni voznik vozil kmetijski traktor v smeri proti Pišecam.

Traktorist se je izogibal vozniku

V naselju Blatno naj bi iz nasprotne smeri pripeljal voznik temnega avtomobila krških registrskih oznak, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče, voznik kmetijskega traktorja pa naj bi v izogib trčenju zapeljal s ceste in s traktorjem obstal v obcestnem jarku.

Okoliščine nesreče še preiskujejo

Lažje poškodovanega voznika so oskrbeli v brežiški bolnišnici, policisti pa okoliščine nesreče še preiskujejo.

(eP)

brežice
pge krško
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja