Skip to main content
V Posavju -1.2° C Sreda, 8. februar 2023
29.06.2022
11:28
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V nesreči med Dečnim selom in Sromljami poškodovan 27-letnik, na meji prijeli dva tujca, še eno nesrečo so obravnavali na Griču.

Trčila v 27-letnika in odpeljala

Brežiški policisti so bili v torek nekaj pred 14. uro obveščeni o prometni nesreči na cesti med Dečnim selom in Sromljami, kjer naj bi eden od udeležencev po trčenju odpeljal s kraja nesreče.  Policisti so opravil ogled, zbrali obvestila in na podlagi ugotovitev 31-letno voznico izsledili. Lažje poškodovanega 27-letnega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Vozila po levi strani

Policisti so ugotovili, da je voznica zaradi vožnje po levi strani vozišča trčila v avtomobil 27-letnega voznika, zaradi kršitev cestno prometnih predpisov bodo uvedli prekrškovni postopek.

Prijeli Libijca in Alžirca

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Dobove izsledili in prijeli državljana Libije in državljana Alžirije. Policijski postopki s tujcema, ki sta nezakonito prestopila državno mejo, še niso zaključeni.

Na interventni vožnji zapeljal v križišče in zaprl pot 21-letniku

Nekaj po 19. uri sta v semaforiziranem križišču na Griču pri Brežicah trčila osebno in reševalno vozilo. Po prvih ugotovitvah je voznik reševalnega vozila na interventni vožnji zapeljal v križišče ob rdeči luči na semaforju in zaprl pot 21-letnemu vozniku osebnega avtomobila. Voznik osebnega avtomobila se je v nesreči lažje poškodoval. Kot pravijo na Policijski upravi Novo mesto, bodo policisti povzročitelju nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

brežice
policija
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja